Borok

Arborétum cuvée (édes) 2009: maradék cukor tartalom: 60g/l
50%-ban a lisztes fehér, 50%-ban a régi hegyaljai fajtákból készült bor. Fahordóban erjedt, 2010 májusában palackoztuk.

Furmint, (Bitang jó száraz) 2008: Október utolsó hetében, a Verebes dűlő teraszairól szüretelt, szép, egészséges szőlőből készült harmonikus szerkezetű bor. Az erjesztés új fahordóban történt.

Édes Verebes 2008: maradék cukor tartalom: 85g/l
November elején szüretelt, furmint, kövérszőlő fajtákból készült desszert bor.

Hárslevelű (száraz) 2009: Október végén szüretelt, két éves fahordóban erjedt egészen májusig. 2011 februárjában került palackba.

Édes Verebes 2009: maradék cukor tartalom: 80g/l
kövérszőlő, furmint, kabar fajták alkotják, fahordóban erjedt és fél évig érlelt bor. 2010 őszén palackoztuk.

Aktualitások

  • 1
  • 2

A 2012. december 8-án 18 órától Slow Food - Terra Madre Tokajban a Paulay Borházban! Katt ide a részletekért!

Honlapunk és facebook oldalunk friss hírekkel szolgál.

Nézz szét, és gyere el barátaiddal egy kellemes nyáresti borozgatásra!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ellenőrző kép